NOVINKA INEOS QUARTERMASTER CHASSIS CAB

INEOS UVÁDZA GRENADIER QUARTERMASTER CHASSIS CAB – PODVOZOK S KABÍNOU

Variant podvozku s päťmiestnou kabínou využíva rovnaký predĺžený rázvor ako pick-up Grenadier Quartermaster a je určený pre špecializované spoločnosti zaoberajúce sa prestavbou a komerčných výrobcov nadstavieb. Odkrytý rebríkový rám v zadnej časti kabíny poskytuje širokú škálu možností výroby nadstavieb pre komerčné, záchranárske a rekreačné využitie.

George Ratcliffe, obchodný riaditeľ, INEOS Automotive, uvádza, že: “V prvom roku od uvedenia vozidla Grenadier na trh sme už videli množstvo špecializovaných prestavieb, najmä v oblasti záchranárskych zložiek, ako sú hasiči, polícia a pobrežná stráž, takže spustenie Quartermaster Chassis Cab je prirodzeným krokom k tomu, aby sme naše offroadové znalosti preniesli do mnohých komerčných oblastí, ktoré potrebujú špičkový pohon 4X4.“.


Horúca novinka: Ineos Quartermaster Chassis Cab bol oficiálne predstavený 13. marca 2024 v Londýne.

Londýn, 13. marec 2024 – Spoločnosť INEOS Automotive uviedla na trh päťmiestny variant podvozku s dvojitou kabínou typu pick-up Grenadier Quartermaster určený pre špecializovaných úpravcov vozidiel a komerčných výrobcov nadstavieb na celom svete.Chassis Cab, vyvinutý spolu s pick-upom Quartermaster, je navrhnutý tak, aby poskytoval špičkovú kombináciu terénnych schopností a všestrannosti prevozu nákladu s pohodlím, bezpečnosťou, kultivovanosťou a funkciami, ktoré dnešní vodiči očakávajú.


Grenadier Quartermaster Chassis Cab sa bude vyrábať vo francúzskom Hambachu vo výrobnom závode INEOS Automotive, ktorý získala od Mercedes-Benz v januári 2021.

George Ratcliffe, obchodný riaditeľ, INEOS Automotive, dodáva, že:“ V prvom roku od uvedenia vozidla Grenadier na trh sme už videli množstvo špecializovaných prestavieb, najmä v oblasti záchranárskych zložiek, ako sú hasiči, polícia a pobrežná stráž, takže spustenie Quartermaster Chassis Cab je prirodzeným krokom k tomu, aby sme naše offroadové znalosti preniesli do mnohých komerčných oblastí, ktoré potrebujú špičkový pohon 4X4.“

Kabína podvozku s rovnakým rázvorom náprav ako má Quartermaster 3227 mm – o 305 mm dlhším ako Grenadier Station Wagon – má odkrytý rebrinový rám za kabínou pre cestujúcich, čo zákazníkom a úpravcom vozidiel poskytuje širokú škálu možností výroby nadstavieb, ktoré sú vylepšené o ťažnú kapacitu 3 500 kg.

Grenadier Quartermaster Chassis Cab sa bude vyrábať vo francúzskom Hambachu vo výrobnom závode INEOS Automotive, ktorý získala od Mercedes-Benz v januári 2021. Chassis Cab, postavený na rovnakej výrobnej linke ako ostatné modely Grenadier, zdieľa svoju päťmiestnu kabínu, podvozok s rebrinovým rámom, tuhými nápravami, dvojrýchlostnou redukčnou prevodovkou a až tromi uzávierkami diferenciálov s verziou Quartermaster. Vozidlo je poháňané 3,0-litrovými preplňovanými radovými šesťvalcovými benzínovými alebo naftovými motormi BMW, ktoré poháňajú všetky štyri kolesá prostredníctvom osemstupňovej automatickej prevodovky od ZF.


Cena na Slovensku sa začína od 74.505 € vrátane DPH.

„Rámová konštrukcia vozidla Grenadier už poskytuje obrovskú všestrannosť pre prispôsobenie a z konfigurácií zákazníkov vieme, že naše vozidlá sú využívané rovnako medzi komerčnými ako aj rekreačnými užívateľmi. Variant kabíny na základnom podvozku tak umožňuje ešte väčšiu všestrannosť, od použitia na poľnohospodárske účely, cez záchranárske zložky až po obytné prestavby.“ dodáva Ratcliffe.

Cena na Slovensku sa začína od 74.505 € vrátane DPH.

 

Zdroj: Ineos Automotive

Zdielať: